Sve je spremno: Stiže nova "udarna igla" Rijeke

Valeri Bojinov postaje novi vođa ekipe Matjaža Keka

Sve je spremno: Stiže nova "udarna igla" Rijeke

Rijeka je u proteklom periodu prodala veliki broj fudbalera, odlično zaradila, ali i ostala bez okosnice ekipe. Međutim, za navijače Rijeke stižu dobre vijesti jer bi uskoro njihov klub trebao dobiti veliko pojačanje.

Već neko vrijeme se u hrvatskim medijima špekuliše da bi nakadašnji napadač Manchester Cityja, Juventusa i Sportinga Valeri Bojinov (31) trebao stići na Rujevicu.

Navodno je čelnike Rijeke brinula fizička sprema iskusnog Bugarina, ali sada novilist.hr prenosi da je Bojinov uspješno prošao ljekarske preglede, te da je preostalo samo još da i zvanično potpiše ugovor sa Riječanima.

Špekuliše se da bi Rijeka uskoro trebala dobiti još nekoliko pojačanja, a navodno je već dogovoren dolazak veznjaka Astane i povremenog bh. reprezentativca Srđana Grahovca, te povratak Marina Leovca iz PAOK-a na Rujevicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi