Sve je spremno za doček Dalića: Sudeći po fotografijama, očekuje nas prava ludnica

Livno dočekuje selektora Hrvatske

Sve je spremno za doček Dalića: Sudeći po fotografijama, očekuje nas prava ludnica

Čini se kako je u Livnu sve spremno za doček selektora reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića.

Dalić je sa reprezentacijom naših susjeda igrao veliko finale Mundijala u Rusiji gdje je poražen od Francuske, a ovaj veliki uspjeh se već danima nakon Svjetskog prvenstva slavi širom Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine.

Jedan od gradova koji je spremio doček za aktera velikog hrvatskog uspjeha je i Livno. Upravo u ovom gradu se rodio Dalić kojeg će večeras dočekati očigledno veliki broj sugrađana.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, bina je već spremna, a večerašnju noć bi svojim prisustvom trebali uljepšati i reprezentativci Hrvatske Ivan Perišić i Ante Rebić.

Inače, što se tiče pjesme, prisutne bi trebali zabavljati Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Miroslav Škoro kao i mnogi drugi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Svemu dodajmo da Policijska uprava u Livnu očekuje oko 40.000 ljudi koji će dočekati Dalića.

Top Komentari

Cole
Svaka čast Daliću i Livnu
7 13
Cole
NEKA PATI KOME SMETA HRVATSKA JE VICEPRVAK SVIJETA...
5 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi