Ko je kandidat za najboljeg trenera 2018. godine?

FIFA objavila listu

Ko je kandidat za najboljeg trenera 2018. godine?

Endin Čaušević

FIFA je danas na svojoj zvaničnoj stranici objavila imena trenera koji su u konkurenciji za osvajanje nagrade za najboljeg trenera u 2018. godini.

Krajem ove godine bit će održana ceremonija na kojoj FIFA dodjeljuje Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta u ovoj godini, ali također bira se i najbolji trener. FIFA je na svojoj zvaničnoj stranici objavila imena trenera koji konkurišu za ovu nagradu, a među njima je i hrvatski selektor Zlatko Dalić.

Treneri koji konkurišu za titulu najboljeg u 2018. godini: Massimiliano Allegri, Stanislav Cherchesov, Zlatko Dalić, Didier Deschamps, Pep Guardiola, Jurgen Klopp, Roberto Martinez, Diego Simeone, Gareth Southgate, Ernesto Valverde, Zinedine Zidane.

Top Komentari

Bayern Munchen
A trener Bayerna,nista ? Doktor je za sve na listi
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije