Sve je spremno za spektakl na Maksimiru
Foto: EPA

Sastavi Hrvatske i Grčke

Sve je spremno za spektakl na Maksimiru

Midhat Šljivak

Više od 30.000 navijača Hrvatske došlo je večeras na stadion Maksimir u Zagrebu gdje će bodriti Vatrene u susretu baraža za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić izabrao je 11 igrača za ovaj meč, a od prve minute neće biti Marija Mandžukića, koji nije potpuno spreman:

Hrvati će istrčati u ovom sastavu: Subašić, Vrsaljko, Strinić, Perišić, Lovren, Rakitić, Kramarić, Modrić, Brozović, Kalinić, Vida.

Sa druge strane Michael Skibbe, selektor Grčke, odlučio se za ove fudbalere: Karnezis, Maniatis, Tzavellas, Papadopoulos, Tziolis, Fortounis, Mitroglou, Sokratis, Stafylidis, Samaris.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Glavni sudija meča je Italijan Gianluca Rocchi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi