Sve je spremno za spektakl u Torinu

Poznati sastavi Juventusa i Napolija

Sve je spremno za spektakl u Torinu

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras na domaćem terenu dočekuju Napoli u okviru prvog meča polufinala Kupa Italije.

Kup Italije ove godine donosi nam dva velika derbija u polufinalu, a prvi je na programu večeras kada će se u Torinu sastati Juventus i Napoli. Ovaj meč očekuje se s nestrpljenjem najviše zbog toga što će ovo biti okršaj Gonzala Higuaina sa svojom nekadašnjom ekipom.

Do početka meča ostalo je nešto manje od sat vremena, a oba trenera saopštila su sastave. Sarri je napravio nekoliko promjena, a najveće iznenađenje je što je Milik konačno biti u početnom sastavu nakon oporavka od teške povrede.

S druge strane, Allegri nije pravio mnogo promjena. Ono što je najbitnije za ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini jeste da će na terenu od prve minute biti Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Neto, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Asamoah, Pjanić, Dybala, Mandžukić, Higuain.

Napoli: Reina, Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinić, Rog, Diawara, Hamšik, Callejon, Insigne, Milik.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi