Sve spremno za nastavak Druge lige FBiH grupa Zapad

Održan seminar

Sve spremno za nastavak Druge lige FBiH grupa Zapad

S. Mlaćo

Nedugo nakon edukacionog seminara za delegate Druge lige FBiH grupa Zapad, u Vitezu je jučer održan i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa Zapad.

Na utakmicama Druge lige Federacije BiH za službene predstavnike, ljekare, fizioterapeute i komesare za bezbjednost klubova Druge lige važeća je isključivo akreditacija za 2016. godinu koju je nakon seminara izdao NS FBiH, a seminar je bio obavezan za sve klubove.

Na samom seminaru izvršena je analiza takmičenja Druge lige FBiH grupa Zapad kao i prezentacija obaveza klubova, ali i upustava o snimanju utakmica.

Predavači su bili osobe iz Komisije za takmičenje NS FBiH, a za kraj su svim prisutnima prezentovana upustva o radu u COMET informacionom sistemu.

Čelni ljudi NS SBK/KSB te NS FBiH svim klubovima poželjeli su mnogo sreće u drugom dijelu sezonu sa željom da sve prođe regularno, ali i pozvali klubove da i oni na najbolji način učestvuju u što kvalitetnoj ligi. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Drugi dio sezone u ovom rangu takmičenja starta narednog vikenda, a jesenji šampion je bugojanska Iskra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi