Sve spremno za spektakl na Tušnju, Beganović uputio izvinjenje navijačima

Dinamo rival bh. premijerligašu za rođendan

Sve spremno za spektakl na Tušnju, Beganović uputio izvinjenje navijačima

S. Mlaćo

Sloboda će danas od 17:30 sati na svom Tušnju ugostiti Dinamo.

Radi se o obilježavanju sto godina postojanja kluba iz Tuzle, te se očekuje pravi spektakl.

Navijači Slobode žele napraviti spektakl za rođendan voljenog kluba, a sinoć su bakljadom 'podigli' grad na noge, te još jednom dokazali svoju ljubav.

Večerašnji meč propustiti će kapiten Tuzlaka Amara Beganović. Beganović se nalazi na pripremama sa mladom reprezentacijom za važan kvalifikacijski meč protiv Njemačke.

"Žao mi je što večeras zbog obaveza prema reprezentaciji neću biti sa svojim saigračima i igrati utakmicu protiv Dinama za stotu godišnjicu. Ja sam dijete ovog kluba i za mene je sve ovo mnogo bitno. Izvinjavam se navijačima, svim onim koji su došli u Tuzlu danas zbog Slobode!", kazao je Beganović za službenu stranicu Tuzlaka.

Početak manifestacije 100 godina Fudbalskog kluba Sloboda Tuzla zakazan je u 17 sati kada će biti upriličen i svečani defile i prigodan program.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapije stadiona Tušanj za naviječe i simpatizere otvorene su od 16 sati, a ulaznice po cijeni od 10 KM dostupne su u CD shopu Mido, klupskim prostorijama u Ul. Trg Stara Tržnica br. 10 i na biletarnicima stadiona Tušanj.

Utakmica počinje u 17:30 sati a početni udarac izvest će Dr. Anto Raos.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
U srcu mome samo zivis ti Slobodo moja ljubavi, o tebi sanjam o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
10 3
milivoje
Odograjte pa lezite pod Hazmirovu šapu!
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi