Sve ulaznice za rimski spektakl 'planule' za tri i po sata

Olimpico će biti krcat

Sve ulaznice za rimski spektakl 'planule' za tri i po sata

Teme:

Organizatori polufinalne utakmice Lige prvaka između Rome i Liverpoola obavijestili su javnost da su sve ulaznice za ovaj meč rasprodane u rekordnom roku.

U Rimu vlada fudbalska euforija, a izbacivanje Barcelone u četvrtfinalu dovelo je atmosferu do vrhunca. Prvo je u prodaji bilo 22.000 ulaznica, koje su brzo prodane, a onda je počela prodaja i preostalih 35.000 karata.

Prema pisanju inostranih medija, navijači Rome su razgrabili sve ulaznice za svega tri i po sata i već sada je nemoguće nabaviti kartu za duel koji se igra tek 2. maja.

Roma će prvi meč polufinala Lige prvaka igrati na Anfieldu 24. aprila, a onda u revanšu pokušati napraviti historijski uspjeh i plasirati se u veliko finale.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi