Sve večeras u Manchesteru podsjeća na Fergusonovo vrijeme

Konačno "onaj" United

Sve večeras u Manchesteru podsjeća na Fergusonovo vrijeme

E. Škorić

Manchester United igra sve bolje iz utakmice u utakmicu, te je zabio 17 golova na nepunih šest proteklih mečeva u Premier ligi.

United igra izrazito ofanzivan i lijep nogomet, pa je tako i večeras u 35. kolu Premier lige.

Southampton jeste poveo u 12. minuti golom Armstronga, ali onda u samo tri minute Unitede zabija dva gola i stiže do preokreta.

Prvo je Rashford u 20. izjednačio na asistenciju Martiala, a onda Francuz i sam zabija na asistenciju Bruna Fernandesa. Unitedu je pobjeda neophodna ako želi da se plasira u Ligu prvaka i ako to učini, tri kola prije kraja bit će treći na tabeli sa 61 bodom.

Navijači Uniteda odavno nisu bili ovako sretni i ovako uživali u igri svog kluba, pa vjerovatno od odlaska Sir Alexa Fergusona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...oni bi mogli i sampioni biti da su im svi protivnici kao ovi koje su dobili u posljednjih nekoliko kola...naravno,podrazumijeva se i da im sudije obavezno sviraju i bar jedan penal svako kolo...a inace sudjenje Unitedu u posljednje vrijeme me bas podsjeca na Fergusonovo vrijeme.
4 14
Maestro
Nisam simpatizer Man Utd al mi drago što se vraćaju u sami vrh ti realno i pripadaju kao i Newcastle
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi