Sve više Bosanaca i Hercegovaca na ulicama Torina

Spremni za meč protiv Italije

Sve više Bosanaca i Hercegovaca na ulicama Torina

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine igra večeras meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u gostima protiv Italije.

Bh. reprezentacija prije tri dana je doživjela neočekivan poraz u gostima protiv Finske koja nas je savladala sa 2:0. Iako su Italijani večeras veliki favoriti u našem taboru vlada dobra atmosfera i vjera da možemo napraviti iznenađenje.

Ono što je sigurno jeste da će naši igrači imati veliku podršku s tribina jer su bh. navijači u velikom broju doputovali u Torino.

Zanimljivo da se italijanska policija dobro spremila, te od samog dolaska u Torino naši navijači moraju proći rigorozne kontrole jer Italijani ne žele ništa da prepuste slučaju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naši navijači lagano se okupljaju na trgu u centru Torina, a atmosfera je odlična. Iako igramo protiv svjetske velesile naši navijači su sigurni da možemo napraviti iznenađenje i popraviti utisak iz utakmice protiv Torina.

Top Komentari

Chupy
Zalosni ali realno, nakon 4 kola. Italija 12 Finska 9 Grcka 7 BiH 4 boda. Da igraju oni koji trebaju igrati i da se igra srcem a ne kurcem za drzavu, nakon 4 kola realnost je trebala biti da imamo 9 bodova. Onakvu Grcku je trebalo pregazit 3 razlike, a Fince lagano 2 razlike dobiti gore. Ali da se igra srcem a ne kurcem i da igraju oni koji trebaju igrati!
4 0
ALLSTAR
Zenički do kosti
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi