Sve za motivaciju: To je divan dečko, nema veze s drogom, sve je stvar atmosfere!

Braco se oglasio na Facebooku

Sve za motivaciju: To je divan dečko, nema veze s drogom, sve je stvar atmosfere!

Mnogo pažnje u bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti izazvao je video Alije Brace Hadžiosmanovića od prije nekoliko sati.

Legendarni trener Vrbanjuše je savjetovao jednog od svojih igrača pred današnju utakmicu protiv Vratnika da se više ne drogira, sve snimio i objavio na Facebook.

Momak sa brojem 4 je očito ni kriv ni dužan ispao žrtveno jagnje u ovoj situaciji, pa je javnost stekla potpuno drugačiju sliku o njemu od one koja je stvarno istinita.

To je potvrdio i Braco koji se ponovo oglasio preko Facebooka i poručio kako je sve uradio radi atmosfere pred veliki derbi protiv Vratnika.

"Robert je divan dečko i nema veze sa drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu. A video ima 102.000 pregleda", napisao je Braco.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa A:

Očigledno je i sam trener Vrbanjuše shvatio da je svog fudbalera, ni krivog ni dužnog, uvalio u veliki problem, a nakon što je otkrio pravu istinu sigurno će laknuti i mladom momku koji je odlično prihvatio šalu u svlačionici.

Inače, susret između Vrbanjuše i Vratnika okončan je bez golova.

Top Komentari

Juve88
Ma seljacina ortodoksna.
4 14
zaboti janos
Okanite se vise cvaka,molim vas!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi