Svečano u Banovićima: Sjajan potez za bolju budućnost kluba!
FOTO: Triton produkcija

Pohvale idu za načelnika Gutića, Lapandića, Bašića, Husanovića...

Svečano u Banovićima: Sjajan potez za bolju budućnost kluba!

Samir Mlaćo
Svečano je bilo večeras u Banovićima.

Naime, na pomoćnom terenu FK Budućnost, člana Prve lige FBiH, svečano su pušteni u rad reflektori.

Sigurno će to olakšati rad omladinskih selekcija Banovićana koji imaju visoke ambicije u budućnosti.

Veoma kvalitetno se radi u omladinskom pogonu, a i seniorska selekcija iza sebe ima veoma kvalitetnu polusezonu. Okončali su je na petom mjestu.

Opis nije dostupan.

Najavljen je i novi projekat, a radi se o savremenom navodnjavanju glavnog terena.

Pohvale za večerašnji uspješno završeni projekat idu na adresu načelnika Općine Banovići Bege Gutića, te članovima Uprave FK Budućnost Adelu Lapandiću, Vahidu Bašiću, Emiru Husanoviću, Esmiru Šahbazoviću i Mirnesu Mujkiću, te ostalim članovima Uprave.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I sami navijači Budućnosti svjesni su da je klub u pravim rukama, te vjeruju da slijede novi potezi za dobrobit kluba koji je organizacijski doživio pozitivne promjene u posljednje vrijeme.

 

Top Komentari

Gari Garinča
U uređenoj državi ovo ne bi bila nikakva vijest ali kako živimo u nenormalnoj državi ovo je sigurno fina vijest. Bravo za načelnika.
6 0
fukaraslana
Glasam 30 god za sdp ali nas Tusanj samo propada a vidi Banovica sa tom sda kako se stadio uredjuje . Ove godine prvi put dajem glas sda u Tuzli mozda oni srede stadion
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi