Srce je odlučilo, Skandinavci ostali kratkih rukava

Šveđani ne kriju tugu i ljutnju: "Krenuli smo po Tahirovića u Rim, ali..."

7

Komentari (7)

Ss.ba
Sta znaci kante od igraca? Recimo danas je kanta od igraca i Zaniolo..koji je jedini u skorije vrijeme imao priliku igrati sa 19 godina u prvoj postavi Rome..eto sad su ga/se otvitali. Tako da je tesko ocekivati da Benjamin sa 19 godina igra u prvoj postavi. A i to da ode vjerovatno na posudbu u Salernitanu ili Lecce bi bilo dobro za njega samog. Mislim da je to i plan Rome. Da se ove godine provikne na seriju A i da sta god nauci od Matica. I ovaj poziv u reprezentaciju ne znaci automatski da smo dobili novog Dzeku ili Pjanica. Ovaj poziv je samo prilika da Benjamin napreduje. Benjaminu koji je rodjen u drugoj drzavi,svakako hvala sto je prihvatio igrati za Bosnu i Hercegovinu.
Mowzilla
Sve je to aferimli, ali ja bi ga prvo brusio u mladjim kategorijama. On do tadasnjeg Pjanicevog nivoa jos se mora oznojiti, no vidjet cemo...
Ss.ba
Ovaj poziv je jako bitan. I bitno je da Benjo upise prve minute. A onda moze pomoci i mladoj reprezentaciji. Sto da ne. Ne vjerujem da bi odbio i tu opciju.
Adnanos
Isto sto su pozvali Muamera Tankovica ili Dennisa Avdica samo da bi odigrali 1 minut pa onda kanta.
jamorant12
Pa to i jesu kante od igraca,a ni ovaj ne obecava puno ako cemo biti realni,vec zele da ga mijenjaju za nekog iz salentirane ja mislim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti