Švedski mediji prozvali Ibrahimovića, a on im urnebesno odgovorio

"Vjerovatno će osvojiti SP"

Švedski mediji prozvali Ibrahimovića, a on im urnebesno odgovorio

Endin Čaušević

Reprezentacija Švedske sigurno je iznenadila mnoge plasmanom u osminu finala Svjetskog prvenstva gdje će ovaj tim igrati protiv selekcije Švicarske.

Šveđani su pobjedom protiv Meksika osigurali prvo mjesto u grupi i iznenadili mnoge plasmanom među 16 najboljih ekipa na svijetu. Šveđanima gotovo niko nije davao šanse za prolaz dalje pored Meksika i Njemačke, a tako je mislio i najbolji igrač svih vremena ove zemlje Zlatan Ibrahimović.

Ibra je u nekoliko navrata izjavljivao da Švedska ima veoma dobar tim, ali da bez njega u ekipi jednostavno ne mogu napraviti ništa na Mundijalu. Nakon što su uspjeli da izbore osminu finala javnost u Švedskoj je počela prozivati Ibrahimovića koji je naravno morao odgovoriti u svom stilu.

"U pravu ste sve što pišete ovih dana. Pa, prije Mundijala sam rekao da će Švedska daleko dogurati i eto vjerovatno će sada osvojiti to takmičenje. Zadovoljan sam kako igraju i ponosan sam što sa Šveđanin. Po Los Angelesu se vozim sa švedskom zastavom. Ja sam osvoji svijet, a sada je na njima red da isto to urade", poručio je Ibrahimović.

Top Komentari

volfrapsodija
firaunska posla
0 6
rifresh
dobar si Ibrahimovicu ali ti nisi osvojio ni ligu prvaka :) a kamoli svijet.al eto demagogija mu prolazi. P.S. fakat je odlican i jedan od najboljih nogometasa svijeta ali ipak ima izvale tipa ovo on je pokorio svijet itd itd-
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi