Svi gledaju u noge Seada Kolašinca: Ovaj čovjek je čudovište!

Očarao sve mišićima

Svi gledaju u noge Seada Kolašinca: Ovaj čovjek je čudovište!

M. Šljivak

Sead Kolašinac bez dileme je jedan od fizički najspremnijih fudbalera u svijetu fudbala.

Defanzivac Arsenala dosta radi kako bi njegovo tijelo bilo u savršenom stanju, a njegovi mišići privlače zaista veliku pažnju.

Reprezentativac BiH je u teretani odlučio da pokaže kvadricepse koji izgledaju zaista brutalno, pa su čak i na klupskom Twitter profilu očarani onim što vide.

Noge bh. fudbalera izazvale su lavinu komentara, a jedan se posebno ističe:

"Ovaj čovjek je čudovište. Mislim da ćete od njega najbolje vidjeti tek u narednoj sezoni".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Ali te noge nebi izdrzale ko Modriceve
5 23
Chupy
Pravi je momak sigurno, i pravi igrac. Sjecam ga se iz Schalkea, taj je bio stup odbrane, a po strani pribijao kao lud. Ali, u Arsenalu stalno igra toplo-hladno. Imam osjecaj kada ostane na klupi utakmicu-dvije da ga to toliko ubije u pojam, demoralise itd, da mu se onda tesko vratiti. Mislim da on smatra da treba igrati svaku utakmicu i to ga sjebe. Dobro bi bilo da malo psihicki poslozi kockice, da poradi na tome malo i onda bi bilo sve ok. Jer steta za ovakvog atletu i fudbalskog znalca da ulazi sa klupe.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi