13

Komentari (13)

Mackintosh
Gigovic je dobar sudac, pricajte vi sta hocete. I Sabrija Topalovic i Mujic su dobri suci. Klubovi ne valjaju.
user1605368976
Ekspert
Što se tiče tog famoznog penala u Bijeljini, najveći mit je da nam je on donio titulu. Da je bila zadnja utakmica i zadnji minut, možda bi mogli to pisati, a ovako. Taj Antoni Bandić, je prvo svirao nepostojeći faul, isključio Stojkića i iz tog slobodnjaka smo gol primili. To niko od vas ne piše. To je sezona u kojoj je 5 sudaca suspendirano zbog pomoći Želji, koji nije uspio dobiti Krupu, Sarajevu bod uzeti i sad penal donio Zrinjskom prvenstvo. Smiješni ste više sa tim.
user1022
Ekspert to zna svako i oni sami, al sto se kaze ko gubi ima pravo i da se ljuti.
Chico
Mirza Kazlagic je pod direktnom zastitom i komandom ozloglasenog Irfana Durica iz IO NFSBIH. Taj sudija mora biti sklonjen sa listi, bio je najgori sudija u federalnog ligi, skandali su mnogobrojni na njegovim utakmicama. Ima li iko da podigne glas protic tog olosa ?
Lavjasingolman
Taj mi je prevarant sudijo dok sam igrao drugu ligu zapad taj se frajer vode nezna napiti tog treba sto prije skloniti ili ga uhapsiti.
user1582456981
Cista podrska... za pravdu uvjek
user1605368976
Kako ovaj Gigovic na sve stigne uzme lovu u Evropi pa odma u PL uzima dnevnicu +PDV MITO
Ekspert
Koju ti ligu pratiš jadan ne bio. Zrinjski najčistiji nogomet igra. Pobjede bez ijedne mrlje. To što Husić godinama baca pare i želi biti neko ime u nogometu je njegov problem, kao i to što vara ovu jadnu državu, prijavljujući sve na minimalac. Sa Cvijetom Srebrenice na grbu. Patriota, nema šta. Za Zakarića i Borac se slažem...i da je Zloma grub igrač, ali Zrinjski igra najčistiji i najbolji nogomet u ovoj jadnoj ligi. Gdje je sudac pomogao Zrinjskom ove godine? Pa prije gola u Tuzli, kojeg srećom dadošmo, je bio penal na Nemanji. A tu prednosti nema. Tri gruba starta džonom, od strane igrača Tuzle, ni faula. A o sprezi Borac Zrinjski dovoljno govori to kako nas je Bilbija masakrirao u Banja Luci i bez europe ostavio. Gledaj tablicu i pati.
lalinjo
Vidiš da je čovjek napisao da prati ragbi,hahahahahahahah.....
Lavjasingolman
Kada procitam Mirza Kazlagic dva puta odmah povratim zar je moguce da taj mafijas jos sudi.
PlavoBijeli1921
Ovog Bandica ne volim od one utakmice sa Olimpikom na Grbavici(0-1) osakatio nas lik,al dobro.Sretno,Željo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.