11

Komentari (11)

miki30
Penaldo od tih svih golova 35 -40% penala. Dzekson je za njega izmislio napadača
zvjezdan10
Jel oborio rekord i po broju golova iz penala u jednoj sezoni Ronaldo? Pošto vidim da je procentualno ni manje ni više nego 40% bilo sa penala ove sezone.
nijepoznat
realno_govoreci
Nije tačno. Pričaju o Ronaldovom jer čovjek preko 10 godina iz godine u godinu je u samom vrhu fudbala i ta prica traje.Dzeko nestane odredjeni period pa se vrsti itd. Na kraju krajeva Ronaldo je brand sam za sebe i porediti Dzeku sa njim je smijesno. Edin svaka čast na svemu ,nema se on kome dokazivati ali Ronaldo i Messi pa par mjesta prazno pa tek ostali fudbaleri
tbra
Dzeko ne nestaje, konstantan je
Ivica_Osim8
hebo te penaldo, Dzeko je Dzeko
Drvo99
Zato što je Ronaldo to učinio u Španiji,Engleskoj,Italiji općenito zna se ko je prvi to učinio što se liga petice tiče gigant Dzeko prvi u historiji.Dzeko i Ronaldo ostvarili ovo dostignuće ostaće zauvijek zapisano.1️⃣?????
GigantMostarski
Ne pricaju jer je s balkana. Smatraju nas gradjanima treceg reda, smrdljiva Europa, a narod nam je sposobniji i iskusniji za zivot vise nego kompletan zapad jer nismo razmazeni gerilci koji su sve imale cim su se rodili!
struja
Cuj Balkanac?kompleksno ..A Modric je s Balkona ili...?
GigantMostarski
Modrica ne osporavaju jer osvaja sve sto se moze osvojit, 2018te godine bio drugi na svijetu jedino je on i mogo uzet zlatnu loptu po mom misljenju u onakvoj konkurenciji. Ne pravi se glup, znas na sta mislim i znas dobro misljenje zapadnjaka o nama s balkana
zaboti janos
I Dzokovic je zalupati balkanac, majke ti, aj ic.!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.