Svi reprezentativci na okupu

Uoči prijateljskih utakmica

Svi reprezentativci na okupu

Edmir Škorić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Luksemburgu.

Jučer je počelo okupljanje našeg nacionalnog tima, a selektor Mehmed Baždarević je na prvom treningu imao na raspolaganju 17 igrača. U međuvremenu su stigli i Džeko, Zukanović, Bešić i ostali koji nisu bili jučer na treningu.

Naša reprezentacija smještena je u hotelu Alvisse Parc, a oko 12 sati svi igrači su zajedno sa stručnim štabom otišli u šetnju.

Večeras od 17:30 sati na Josy Barthel stadionu bit će održana press konferencija, potom i trening, a sutra na istom stadionu igramo s domaćom selekcijom Luksemburga kvalifikacijsku utakmicu.

U Luksemburgu je i ekipa portala SportSport.ba, koja će vam donositi pravovremeno sve informacije iz našeg tabora. Očekujte izjave igrača, fotografije, sve bitne informacije iz Luksemburga

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:


Okupljanje reprezentacije par redakcija1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi