UEFA obavijestila NSBiH: Odgode utakmica, za sada, neće biti

Potvrđeno za SportSport.ba

UEFA obavijestila NSBiH: Odgode utakmica, za sada, neće biti

Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavijestila je N/FSBiH i ostale asocijacije da predstojeće prijateljske utakmice najvjerovatnije neće biti odgođene. 

Teroristički napad koji se u jutarnjim satima dogodio u Briselu izazvao je strah i kod Mehmeda Baždarevića, budući da je belgijski grad udaljen nešto više od 200 kilometara od Luksemburga, međutim vjerovatnoća da mečevi budu odgođeni je minimalna. To je za SportSport.ba potvrdio i Elmir Pilav.  

"UEFA je obavijestila N/FSBiH i ostale saveze da utakmice, za sada, neće biti odgođene. Igrat će se po planiranim terminima ukoliko se nešto preko noći ne promijeni", kazao nam je sekretar stručnog štaba bh. reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju vrijedi podsjetiti da će utakmica sa Luksemburgom biti odigrana 25. marta, dok je susret sa Švicarskom na programu 29. marta u Cirihu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi