"Vratiću se ako želim, to samo ja odlučujem"

Ibra o povratku u reprezentaciju

"Vratiću se ako želim, to samo ja odlučujem"

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović od jučer je zvanično postao član američkog LA Galaxyja.

Međutim, postoji mogućnost da Ibrahimovića vidimo i u dresu Švedske na Svjetskom prvenstu. Iako je posljednji meč za nacionalni tim odigrao prije dvije godine, ističe kako on odlučuje hoće li igrati u Rusiji.

"Za sada sam fokusiran samo na Galaxy. Želim upoznati saigrače, klub i grad, a što se tiče reprezentacije Švedske, tu ja odlučujem. Ako želim igrati na Svjetskom prvenstvu, igraću, ako ne, neće me biti tamo", istakao je Zlatan, te je dodao:

"Gladan sam fudbala, ali idemo korak po korak. Ako se budem osjećao dobro i ako vidim da mogu pomoći, vrata su mi otvorena", rekao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ranije je selektor Švedske Janne Andersson ponudio Ibri razgovor kako bi vidjeli šta se može učiniti, ali realno gledajući, teško da će Ibrahimović putovati sa ostatkom ekipe na Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi