Svi su tu samo Icardija nema

Šta će biti sa Argentincem?

Svi su tu samo Icardija nema

Iz Italije stižu informacije da je Inter pronašao kupce za Maura Icardija, ali da argentinski napadač odbija napustiti Nerazzurre.

Navodno je Monaco, a vjeruje se i Napoli, spreman uputiti zvaničnu ponudu za Icardija vrijednu 65 miliona eura, što je cifra koju bi Inter prihvatio.

Vjeruje se da Monaco nudi Icardiju i 10 miliona eura po sezoni, ali Argentinac ne želi napuštati Inter ovog ljeta.

Nastavak je to "sapunice" Maura Icardija koja je počela još u drugom dijelu prošle sezone. Argentinac je "protjerivan" iz ekipe, pa je sam odbijao da bude dijelom iste, da bi na kraju on i njegova supruga/menadžerica Wanda Nara odlučili da ipak ostaju u Interu.

Međutim, novi trener Antonio Conte ne računa na Icardija, pa ga se Inter silno želi riješiti do kraja prelaznog roka.

Ipak, kako se bližimo kraju istog (2. septembar) sve je i izvjesnije da će Icardi ostati u Interu, ali niko u ovom trenutku ne zna kako bi se, u tom slučaju, na Meazzi odvijala situacija po njega.

Jasno je da je Argentinac trenutno "otpadnik", a to pokazuju i fotografije i izvještaji sa Interove "timske večere".

Naime, ekipa Intera je sinoć imala svojevrstan team building, okupili su se na večeri za stolom namjerno izabranim kako bi gledali jedni u druge, a ova prilika je iskorištena i da nova pojačanja, uključujući Lukakua i Biraghija, otpjevaju "inicijacijske" pjesme.

Na večeri je bio prisutan čak i Alexis Sanchez samo par sati nakon što je zvanično stigao u Inter na posudbu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, na večeri nije bilo Maura Icardija. Dok su se fudbaleri Intera družili, Icardi i njegova supruga su na društvenim mrežama objavljivali fotografije iz svog doma na jezeru Como.

Ostaje da se vidi da li će Icardi do kraja prelaznog roka prihvatiti situaciju i pristati na transfer ili će ostankom u Interu rizikovati dugu pauzu od fudbala s obzirom da je trenutno očigledno nepoželjan u ekipi...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi