Svi su vidjeli šta je Klopp uradio Salahu kada je Sturridge dao gol

Da ne kruže priče bez potrebe

Svi su vidjeli šta je Klopp uradio Salahu kada je Sturridge dao gol

Endin Čaušević

Liverpool je jučer u velikom derbiju protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu uspio u 90. minuti doći do 1:1 i osvojiti bod.

Plavci su golom Edena Hazarda imali prednost veći dio utakmice, ali su se Redsi u 90. minuti uspjeli vratiti kada je Daniel Sturridge postigao nevjerovatan gol za konačnih 1:1.

Klopp je i ovaj put iz igre izveo Mohameda Salaha koji je briljirao ove sezone, a onda je napravio sjajan potez kada je njegov tim izjednačio. Njemački stručnjak je otišao do Salaha i zagrlio ga kako se ne bi pojavile nepotrebne priče kao prije desetak dana.

Tada je također Salah bio na klupi na meču PSG-a kada je Liverpool došao do pobjede, a mnogi su komentarisali da Salh nije baš proslavio ovaj gol. Ovaj put Klopp je htio zaustaviti špekulacije, te je otišao i zagrlio Salaha, te s Egipćaninom proslavio bod u Londonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije