Svi su vidjeli šta je Mbappe uradio prije penala St. Etiennea

Dobro je pa ga je Areola poslušao

Svi su vidjeli šta je Mbappe uradio prije penala St. Etiennea

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su remizirali na gostovanju protiv St. Etiennea (1:1) u okviru 32. kola francuske Ligue 1.

Parižani su sigurno očekivali nova tri boda na fostovanju protiv St.Etiennea, ali na kraju su uz dosta sreće došli do boda. Domaći su poveli golom Cabelle u 17. minuti, a desetak minuta kasnije mogli su udvostručiti prednost.

Cabella je preuzeo odgovornost s bijele tačke, ali je njegovu udarac odbranio golman Parižana. Areola je poslušao Kyliana Mbappea koji mu je uporno pokazivao u koju stranu će šutati Cabella.

PSG je do boda stigao u drugoj minuti sudijske nadoknade kada su svi vjerovali da je meč završen. Tada je Debuchy autogolom "spasio" Parižane od trećeg poraza u sezoni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi