Svi žele u Kinu: Oumarou napušta Partizan

Pojačava redove Shenzhena

Svi žele u Kinu: Oumarou napušta Partizan

Aboubakar Oumarou sve je bliže izlaznim vratima Partizana. Kamerunski napadač u nekoliko navrata isticao je želju da napusti klub, a u duelu sa OFK Beogradom čak je i odbio da nastupi za crno-bijele.

Pored toga na adresu Partizana stigla je i primamljiva ponuda kineskog Shenzhena koji nudi 1,2 miliona evra za Kamerunca.

"Ponudom koja je došla u klub mogao bih da riješim budućnost i nemam nikakav razlog da krijem, želim da idem u Kinu. Problem je u tome što u klubu ne žele da čuju za ponudu, iako je ponuda finansijski odlična i za Partizan. Želim da zaigram u Kini i normalno je da u takvoj situaciji ne želim više da igram za Partizan", rekao je Oumarou beogradskim medijima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

29-godišnji Kamerunac takođe otkriva da mu je uprava crno-bijelih ponudila novi ugovor sa boljim uslovima, ali da je on tu ponudu odbio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije