Svijet osuđuje kontroverznu poruku Juventusa na Twitteru

Htjeli zaštititi Ronalda, ali...

Svijet osuđuje kontroverznu poruku Juventusa na Twitteru

Juventus je odlučio javno pružiti podršku svom fudbaleru Cristianu Ronaldu, koji ovih dana prolazi kroz turbulentan životni period.

Kao što je već poznato, Ronaldo je optužen za silovanje Kathryn Mayorge koje se navodno desilo prije devet godina, ali se ta priča tek sada aktualizirala.

Tadašnja američka studentica podnijela je tužbu protiv Portugalca, u čiju je zaštitu stao i njegov klub Juventus koji je na Twitteru napisao prilično kontroverznu poruku koju su osudili mnogi koji su je pročitali.

"Ronaldo je u proteklim mjesecima pokazao veliki profesionalizam i posvećenost, koju cijene svi u Juventusu. Događaji koji datiraju od prije skoro deset godina ne mijenjaju ovo mišljenje, koje dijele svi koji su imali kontakt sa ovim velikim šampionom", glasi Juventusova poruka na ovu temu.

Mnogi smatraju da je Juventus ovom porukom na određeni način poručio da ga nije briga o stvarima koje su se desile prije deset godina, pa makar se radilo i o teškim zločinima, u ovom slučaju silovanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
A kako znaju da je bilo silovanje? Rekla-kazala. Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno.
32 3
Plavi orkestar
Poremeceni svijet.Uzela 340 000 hiljada za jednu noc,potrošila i daj još.Na snimku se vidi koliko se otimala.
31 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi