Svijet se smije Giroudu: Šta si zapravo radio u Rusiji?

Napadač bez šuta

Svijet se smije Giroudu: Šta si zapravo radio u Rusiji?

Edmir Škorić

Chelseajev napadač Olivier Giroud svjetski je prvak s reprezentacijom Francuske.

Giroud i saigrači su jučer s 4:2 u finalu Mundijala u Rusiji pobijedili Hrvatsku i time su stigli do drugog naslova prvaka svijeta, ali ako možemo reći da neko nije imao pretjeranog udjela u slavlju, onda je to - Giroud.

Robusni napadač je odigrao svih sedam mečeva, sve je počeo od prve minute, a znate li koliko je na kraju postigao golova? Nula.

I ne bi to bilo toliko strašno da nema podatka kako Giroud nije uputio NIJEDAN udarac prema golu protivnika.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Odigrao je 90 minuta protiv Perua, Danske, Argentine i Urugvaja, 20 protiv Australije, 85 protiv Belgije i 81 jednu protiv Hrvatske, ali to mu nije bilo dovoljno da šutira prema golu.

No, koga to sada briga, Giroud i Francuzi slave veliki uspjeh, a Giroud je ionako na jedan drugi način pomagao Trikolorima, što je očigledno prepoznao i Didier Deschamps.

Top Komentari

xavi26
a on se smije svima koji se njemu smiju, i kaze da mu ga lagano mogu samo potegnuti..
22 2
Keno
Deschamp ga nije stavio da zabija golove, to pod njegovom taktikom pada u drugi plan. On je tu da se lopta odbija od njega u noge griezmanna i mbappea.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi