Pogba napao novinarku, a onda je shvatio da se obraćao pogrešnoj osobi

Pogba napao novinarku, a onda je shvatio da se obraćao pogrešnoj osobi

Edmir Škorić

Paul Pogba je gostovao u TF1 televiziji, ali je odlučio da trenutke pred kamerom iskoristi kako bi "očitao lekciju" jednoj novinarki.

On se obratio voditeljici Anne-Claire Coudray kako bi joj odgovorio na izjavu: "Nogometaši su milioneri koji trče za loptom".

Međutim, ništa tu ne bi bilo sporno da Pogba nije pogriješio novinarku. Spornu izjavu o "bogatim zvijezdama koje trče za loptom" nije dala Anne-Claire već Anne-Sofi Lapix, koja radi za France 2 televiziju.

"Pa to nisam rekla ja", kroz smijeh je Pogbi uzvratila voditeljica TF1, a onda je Pogba ipak shvatio da je pogriješio, pa je dodao:" A onda je ovo za tu osobu koja je to rekla i vjerujem da nas sada gleda".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mada, sada je to najmanje bitno, Francuska je prvak svijeta, a Pogba i društvo su pokazali da su kritike bile nepotrebne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi