Svima je jasno da navijači žele da Xhaka napusti Arsenal, ali sada su to potvrdili i igrači
Aubameyang čini se također želi da Xhaka napusti klub

Švicarac bi po svemu sudeći trebao napustiti London u januaru

Svima je jasno da navijači žele da Xhaka napusti Arsenal, ali sada su to potvrdili i igrači

S. Pašalić

Granit Xhaka se ponovo po ko zna koji put našao na udaru navijača Arsenala.

Švicarac je u posljednjoj utakmici koju su izabranici Unaija Emeryja igrali na svom terenu protiv Tottenhama nesmotrenim startom skrivio penal nakon kojeg su Spursi poveli sa 2:0.

Arsenal je ipak do kraja uspio osvojiti jedan bod, ali navijači ovog tima su osuli paljbu po Xhaki i ponovo zahtijevali da ga se klub riješi.

Unai Emery je nakon meča stao u odbranu svog igrača, ali je Xhaka izjavio kako se njegove greške uvijek preuveličavaju, dok one napadača prolaze nezapaženo.

"U londonskom derbiju, mislim da smo imali dobru utakmicu, pogriješio sam s penalom, da, ali ako vidite utakmicu, mogli smo pobijediti."

"Imali smo puno šansi, ali ovo je nogomet, niko ne govori o šansama, koliko smo propustili, uvijek govore o greškama. To je dio nogometa.", rekao je Švicarac.

Međutim čini se da mu je to zapamtio Pierre-Emerick Aubameyang pa je tako lajkao objavu na Instagramu gdje navijači raspravljaju o tome kako im je dosta Xhake i njegovih grešaka i da ga se klub treba riješiti u januaru.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Stalno neke zavrzlame oko 56SENALA, prvo Kolasinaci i Sejo, sada Xaka i Auba..Jednostavno ZASTO NE pricaju o TROFEJIMA?
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi