14

Komentari (14)

Pajkan
Jo's bi trebali igraci iz svog djepa platiti za dusevnu bol.
crni1000
Pa i vi pisete da nam je potrebno nerijeseno protiv Ukrajine itd. a mit u citavoj grupi jedino Kazahstan jednom uspjeli pobijedit, nikad losiji!!!
VenamaHrabrih
Veliko je nama da razmišljamo o milionima, ne kontamo mi to. Nemoj nam cenera uzet, a yebo milion, ionako ga neću nikad imat, ba...
yugopo
Koja je razlika izmedju ovih "Zvijezda" I nekih amatera? Nikakva! Pustit mlade iz Premier lige neka SE uce,barem znamo sta Nas ceka. Manje cemo se nervirati nego sad!
yugopo
Neka vise nasi manekeni Kako se igra za drzavni grb! Pogledajte Makedonce, a I Crnogorci SE vratise protiv Holandije kuci 2 Gola minusa !!
yugopo
Zulfikar
Ako nista drugo radi te velike 0 mi je drago, lešinari u savezu zasluzuju parmak u celo, nikako eure.
Gengele
Kada će te nas prestati porediti sa Srbijom i Hrvatskom? To su sportske velesile. Dok oni ulažu u sport naša djeca po čitav dan dudlaju nargile. I prestanite više sa izljevama ljubomore. Ljudi su miljama daleko od nas. Mi se jedino možemo porediti sa Armenijom, Kazahstanom, Luxenburgom i sl
Realist
Hahahahahajajauauau. Hrvatske kune nije dala u sport da nema Mamica ****o bi Hrvatska u nogometu bila tu gdje je. To se vidi na ostalim sportovima.
Gengele
Ne znam o čemu pričaš. Hrvatska je osvojila 10 medalja na OI. Od toga 5 zlatnih. Ja to vidim, ne znam šta ti vidiš. Ne treba biti ljubomoran nego treba samo prepisivati. Pa mi nemamo školsku ligu ni u jednom sportu čovječe, a to je osnova za sve. To je prvi skauting.
Nije.bitno
Ja i sad cekam 3 obecana terena, a istice godina
DamirT
I sta da smo otisli?Da 12 miliona Vico i ostali kriminalci podijele izmedju?Svakako ne bi ni 1 eur vidila nasa liga i stadioni..
Ajax11
Volim samo što Vico i kompanije neče viditi ove pare ! I sve dok ne srede našu ligu , da Bog da i kikad ne otišli na neku završnicu !
bk123
a nažalost teško da će mo i otići
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.