Dok muški tim gubi, ženski tim Barcelone je danas razbio prvaka iz prethodne tri sezone
Ženski tim Barcelone je razbio Atletico sa 6:1

One danas nisu imale problema sa udarcima u okvir gola

Dok muški tim gubi, ženski tim Barcelone je danas razbio prvaka iz prethodne tri sezone

S. Pašalić

Nogometaši Barcelone su večeras neočekivano poraženi na gostovanju kod ekipe Granade sa 2:0.

Ekipa Ernesta Valverdea je za cijelu utakmicu uputila samo jedan udarac u okvir gola domaćih, a čak ni Lionel Messi, koji je ušao u igru početkom drugog poluvremena nije mogao ništa uraditi.

Dok je muška ekipa Barcelone tako upisala i drugi poraz ove sezone u La Ligi u pet odigranih utakmica, ženska je s druge strane ostvarila veliki uspjeh.

Naime, nekoliko sati prije muškog tima, ženski tim Barcelone je savladao Atletico Madrid sa visokih 6:1. Gošće su povele već u drugoj minuti, ali je onda Barcelona do poluvremena uspjela postići četiri gola, a u nastavku još dva za uvjerljivu pobjedu.

U prvom kolu je Barcelona sa čak 9:1 slavila protiv Tacona, ali je onda uslijedio veliki kiks protiv Vallecana. Sada je međutim ova ekipa uspjela pobijediti Atletico koji je u posljednje tri godine osvajao naslov prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Znaci poceli smo s ovim usporedbama.... fuj sta masoni uradise...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi