Nekadašnji bh. reprezentativac o Željezničaru, Osimu, reprezentaciji, Sušiću...

Svraka: Morao sam više u karijeri? Da, kažu mi to mnogi, ali šta imam od toga...

16

Komentari (16)

Ters
Zar je bas sve ovisilo o SP-u? Eno amidzin mali Tino Sven bio u Brazilu i poslije nigdje. Jedva potpisao za pitare. Tako da nije do toga
Krivaja Zavidovići
Trebao je stvarno više napraviti u karijeri, ali... očigledno nije imao sreće...
stb
Covjek odbio Velez otisao na Kosovo..
Saray
Dobar momak šteta, jer je druge slušao kako će dobiti transfer karijere u evropi,a onda nije trenirao punim kapacitetom i desilo se da ide vamo tamo ne zna ni on više gdje....
douglasssy
U svakoj karijeri dostigne se odredjen nivo, momentum kada das ono najbolje od sebe. Problem je kod ovog igraca sto je odmah dao ono najbolje, tako da vec narednu sezonu nije imao sta vise ponuditi. Umjesto da postepeno postize nivo i vrijednost. Ili da barem ostane na onom kojem je bio. Nije los igrac, ali jednostavno treba se koprcati, boriti, napraviti neku novu pricu da bi je ljudi nastavili citati.
enko
Momak nezna sta ce sa sobom.isao bi tamo,ovamo.mislim da je on najvise kriv za svoju karijeru,pretpostavljam da je imao dobrog menadzera koji ga vodao tamo amo a on mu vjerovao.mislim da mu je najbolje da se vrati u olimpik i tu zavrsi karijeru,a ti mlaco pisi nasim jezikom pola raje nezna sta je luzer.
Icardi7
Svraka
Ma ja sam gospodin ;)
Farre10
Gospodin majstor
BordoBijeli_exyu_sa
Ooooo neznalice
Brazuka
Steta. Baš sam se pitao za ovog dečka. Dakle Pape je uništio. Steta
Uranija
Jašta radi, i on je znači trebao u repku.hahahahahahaha
rabodimis
Sve ga po usima udarao da ne trenira i da ne radi na sebi.. Lakse je kad su drugi krivi...
dosadnoje
U nas se nasi talenti unistavaju, a u nebesa se dizu stranci, steta za ovog momka
Maatija
Bila jedno vrijeme furka: Od svih zmajeva nama SVRAKA dade gol
sport1
Hahahahah dobra dobra ti je ta:-))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.