Swansea pojačanja traži u Atleticu

Žele opstanak u Premier ligi

Swansea pojačanja traži u Atleticu

Trenutno posljednjeplasirani tim Premier lige Swansea hitno mora dovesti pojačanja želi li se i naredne sezone takmičiti u elitnom rangu.

Prema pisanju Sky Sportsa, čelnici velškog kluba aktivno rade na pronalasku fudbalera koji bi mogli podići ekipu na jedan viši nivo, a navodno su stupili u kontakt sa dvojicom igrača Atletico Madrida.

Na meti Swanseaja nalaze se napadač Kevin Gameiro i veznjak Nicolas Gaitan, koji se u madridskom klubu baš i ne mogu pohvaliti zavidnom minutažom i ulogom u ekipi.

Nije poznato da li Swansea želi dovesti pomenute fudbalere na posudbu ili ih kupiti od Atletica, ali će njihovo angažovanje predstavljati prilično ozbiljan zadatak za Swanseajevu klupsku upravu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novi menadžer Swanseaja Carlos Carvalhal na radaru ima još nekoliko fudbalera, a spominju se Diafra Sakho, Andre Ayew, pa čak i Andre Silva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti