Swanseaov sakupljač lopti u centru pažnje tokom slavlja igrača Southamptona

Nije ih mogao podnijeti

Swanseaov sakupljač lopti u centru pažnje tokom slavlja igrača Southamptona

Italijanski napadač Manolo Gabbiadini postigao je sinoć zlata vrijedan gol za svoj Southampton na gostovanju protiv Swansea u okviru pretposljednjeg kola Premiershipa.

Tom pobjedom njegova ekipa gotovo je obezbijedila opstanak kolo prije kraja pa su se zato gostujući fudbaleri radovali kao nikada prije nakon vodećeg gola.

To se očito nije svidjelo sakupljaču lopti domaće ekipe koji je prišao igračima Southamptona i odgurnuo ih. Jasno je da se saklupljaču lopti nije baš svidjelo što mu se protivnički fudbaleri deru na uho nakon što su upravo skoro izbacili njegov tim iz društva najboljih.

Podsjetimo, jedan od sakupljača lopti Swansea bio je u centru pažnje prije pet godina kada ga je Eden Hazard tokom kup utakmice udario nogom jer mu nije htio dati loptu u posljednjim minutama susreta.

Za kraj dodajmo da Southampton sada ima tri boda više od Swansea kolo prije kraja, dok isto bodova kao Sveci ima i Huddersfield koji ima jedan meč manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti