Tadić nazvao Kolarova nakon što se vratio u Milano: "Kapitenu, izdao si nas..."

Odbio pucati penal protiv Škotske

Tadić nazvao Kolarova nakon što se vratio u Milano: "Kapitenu, izdao si nas..."

Endin Čaušević

Srbijanska javnost već danima bruji o meču Srbije i Škotske i novoj propuštenoj prilici Orlova da se plasiraju na Evropsko takmičenje.

Srbija je u Beogratu finalu baraža za EP poražena od Škotske nakon penala, a na udaru kritika našao se cijeli tim. No, u tome je ipak prednjačio Aleksandar Kolarov koji je prema pisanju tamošnjih medija odbio da uđe u igru i šutira penal.

Kolarov je očito bio ljut što nije igrao u ovoj utakmici, a u drugom produžetku je poručio selektoru da ne želi ući u igru i izvesti penal.

To je naljutilo i Dušana Tadića koji je odlučio nakon meča ponovo kontaktirati Kolarova. Navodno, on ga je nazvao na mobitel i poručio mu da je ostavio cijeli tim na cjedilu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Kapitenu, ostavio si nas i izdao", rekao je Tadić Kolarovu nakon meča protiv Škotske.

Kolarov se nakon te utakmice vratio u Italiju i nije htio da igra Ligu nacija s izgovorom da je povrijeđen. Također, jutros je objavljeno da je pozitivan na koronavirus što je Inter potvrdio na zvaničnoj stranici.

Top Komentari

Penderinos
Ma jel vi to prisluškujete telefonske razgovore sram vas bilo !
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi