Ćiro Blažević se javio neutješnim Srbima: Mislili ste da je neka zaje*ancija

Poraženi nakon penala

Ćiro Blažević se javio neutješnim Srbima: Mislili ste da je neka zaje*ancija

S. Mlaćo

Srbija je sinoć poražena u baražu za odlazak na EURO nakon izvođenja penala u Beogradu od Škotske.

 Bilo je 1:1, a Mitrović je bio tragičar Srbije.

U komšiluku tuguju. Nadali su se velikom uspjehom, no na kraju suze i nevjerica. Nekadašnji selektor naše reprezentacije, legendarni Miroslav Ćiro Blažević za Kurir je u svom stilu prokomentarisao sinoćnji meč.

 "Lepi moji, pa šta vam bi?! Razočarali ste... Podbacili... Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti.

 "Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka za***ancija", kazao je Ćiro.

Top Komentari

87618
Pa kod nas je to tako godinama, zaje**ncija , ko ono, hajmo malo seve ,pa cemo na pivu , a raja gleda EP i nikada ne navija nizakog , ili navija za nekog protiv nekog
7 0
SeoRusilac
Ne seri stari
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi