Tadić: Muslin zna kako treba voditi ovaj tim

Fudbaler Southamptona o povratku u reprezentaciju

Tadić: Muslin zna kako treba voditi ovaj tim

D. Vejo

Dušan Tadić pružao je sjajne partije partije u dresu Southamptona ove sezone u Premiershipu, te je bio jedan od ključnih igrača tog tima, ali to nije prepoznao Radovan Ćurčić koji ga nije želio u reprezentaciji Srbije.

Ipak, to nije slučaj kod novog selektora Slavoljuba Muslina koji je veznog igrača među prvima uvrstio na spisak Orlova. Svoje mišljenje o novom strategu, ispričao je upravo Tadić.

"Mislim da će ovaj tim imati i više nego korektan odnos, te smatram da ćemo djelovati kao jedna duša. Muslin zna šta i kako treba da radi sa nama. Polako se upoznajemo sa novim selektorom i nadam se da ćemo se što prije uigrati i krenuti u pobjede", rekao je za inostrane medije vezni igrač Srbije, Dušan Tadić.

Priliku da pokažu šta znaju, Orlovi će imati u srijedu kada igraju prijateljski meč protiv selekcije Kipra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti