Tagliafico: Ajax je nevjerovatan klub, ali Nizozemska liga nije nevjerovatna liga

Sasvim iskreno

Tagliafico: Ajax je nevjerovatan klub, ali Nizozemska liga nije nevjerovatna liga

E. Oštraković

Kao što je i najavio, Tagliafico će na kraju sezone napraviti naredni korak u svojoj karijeri.

On će tako nakon skoro tri sezone provedene u Ajaxu napustiti ovaj klub, te će svoju sreću potražiti u nekom drugom klubu.

"Uvijek mi je bio cilj da igram u najboljim takmičenjima i u najboljim klubovima. Ajax je nevjerovatan klub, ali Nizozemska liga nije nevjerovatna liga. Uvijek sam imao veće snove", rekao je Tagliafico, te je dodao:

"Održavam svoju kondiciju, te se nadam da ću što prije promijeniti sredinu. Pripreme kreću u augustu, tako da je to još samo dva mjeseca", završio je Tagliafico.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Navodno su dva kluba već pokazala interes za ovog lijevog beka, a riječ je o Barceloni i PSG-u. Ipak zvanične ponude se još uvijek čekaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti