Tajar: Radujemo se utakmicama u Prvoj ligi FBiH

Mladi golman NK Iskra

Tajar: Radujemo se utakmicama u Prvoj ligi FBiH

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre iz Bugojna vrijedno se spremaju za novu sezonu Prve lige Federacije BiH, a u nedjelju ih očekuju prijateljski duel sa HNK Čapljina, također članom Prve lige Federacije BiH.

Bugojanci  treniraju na stadionu Hendek, dok traje uređenje stadiona Jaklić, samog terena, tribina, postavljanje novih stolica i ostalog. Šansu da radi sa seniorskom momčadi u ovim pripremama dobio je i talentovani golman Adnan Tajar (18), inače član juniorske selekcije Iskre.

Tajar se pridružio Aldinu Ćemanu i Adnanu Haračiću, te na trening-utakmici dva tima Iskre pokazao svoje kvalitete.

"Prvo moram istaći da mi je čast trenirati sa prvim timom i hvala trenerima koji su mi pružili tu šansu. Svaki novi trening je novo iskustvo za mene i dajem sve od sebe da opravdam povjerenje trenera", kazao je Tajar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Iskri je mjesto u Prvoj ligi Federacije BiH i naravno da smo svi sretni što će u naš grad gostovati ekipe kao što su Velež, Jedinstvo, Rudar, Bosna, Orašje, Olimpik ... Radujemo se tim utakmicama", dodao je talentovani golman NK Iskra Adnan Tajar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi