Tajna večera: Je li Wenger ovim sastankom otkrio sve?
"Vjerujem da ću se trenerskom poslu posvetiti ponovo od 1. januara. Još uvijek ne znam koga ću voditi. Odmoran sam, osjećam se dobro i spreman za posao", rekao je Wenger (Foto: EPA)

Ponuda je na stolu

Tajna večera: Je li Wenger ovim sastankom otkrio sve?

M. Šljivak

Čuveni francuski trener Arsene Wenger (66) najavio je povratak fudbalu u 2019. godini.

U nedavnom intervjuu za francuske medije legendarni Profesor je potvrdio da se vraća u posao, ali još uvijek ne zna koju će ponudu prihvatiti.

Međutim, večera koju je imao nedavno u Parizu mogla bi mnogo toga otkriti. Wenger je viđen sa trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom, a navodno je pred 66-godišnjim stručnjakom ponuda za posao u ovom klubu.

Nažalost ne ona trenerska. Tuchel bi u njemu imao savjetnika, pa se pregovara o preuzimanju neke od uloga u redovima francuskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, pitanje je da li će Wenger na kraju prihvatiti takvu ulogu ili će presuditi želja za poslom trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi