Unai Emery se na treningu pojavio sa šestoricom novih igrača
(Foto: EPA) Sjajne vijesti za Emeryja su i da se konačno treninzima vratio Leurent Koscielny.

Stvara se neki novi Arsenal

Unai Emery se na treningu pojavio sa šestoricom novih igrača

Reprezentativna pauza je gotova, većina igrača se već vratila u svoje klubove, a vikend pred nama donosi nova uzbuđenja u državnim šampionatima.

Arsenal će, ipak, na svoju prvu utakmicu u nastavku sezone sačekati do ponedjeljka kada igra meč 9. kola Premier lige protiv Leicestera.

Dok je trajala reprezentativna pauza, trener Arsenala Unai Emery je uveo još nekoliko novina, tačnije doveo je čak šestoricu novih igrača u prvi tim.

Naravno, svi su prekomandovani iz omladinskog pogona i trenirat će sa seniorskim timom i čekati priliku da zablistaju pred navijačima londoskog velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Riječ je o Zechu Medleyju (18), Charlieju Gilmouru (19), Juliju Pleguezuelu (21), Tobiju Omoleu (18), Dominicu Thompsonu (18) i Nathanu Tormeyju (18).

Treba dodati da se treninzima priključio i Laurent Koscielny koji se konačno oporavio od teške povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi