6

Komentari (6)

user1192
Pa bar cetvrtfinale i polufinale dvomec...finale jedan mec...sve gluho i naopako u kontru...prvoligas koji bude imao srece kao domacin u prednosti...jer su ekipe poprilicno izjednacene...!
Becir1
Ma mrs i vi i stranci, djecu treba gurati u vatru mazlumi nadobudni. I valjda je logicno da se igra u kupu 2 utakmice do finala, a ne obratno. Ccccc
Hogarr
I vuk sit, i Borac u Evropi
Matic
A sta je sa nasim zahtjevom da se izbaci pravilo po kojem na tereny mora biti najmanje jedan igrac mladji od 21? Kako ce sada nas gazda zaradjivati za zivot kad se zna da ovi mladi nemaju dovoljno novca da kupe mjesto u prvom timu.
goku_iz_sirokog
Ovo za kup je dobra stvar. Kup i je natjecanje u kojem slabije ekipe ugošćuju jače. Ovo u vezi U-21 nema smisla, svako ima pravo na svoj izbor igraca, ili ce igrat oni koji ne zaslužuju...
papagaj
Begicu lopove, prodao si se za sitne pare
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.