Tako mladi, a već milioneri!

Lista najbogatijih mladih fudbalera na svijetu

Tako mladi, a već milioneri!

Endin Čaušević

U svijetu fudbala sve se više vrtoglavih suma izdvaja za fudbalere, a zastrašujuće je da sve više fudbalera zarađuje miliona već u svojim tinejdžerskim godinama.

U posljednjih nekoliko godina fudbalski klubovi izdvajaju sve više novca kako bi namamili mlade talente u svoju klub pa više nije ni iznenađenje što ti fudbaleri zarade milione kao tinejdžeri.

Zastrašujuće su cifre kojima se danas barata u svijetu fudbala, a mi vam donosimo listu deset igrača koji su zaradili milione prije nego što je to iko od njih očekivao.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi