Nisu uzalud čekali ispred

Tako se to radi: Zukanović pozdravio navijače nakon treninga

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Naša reprezentacija večeras je u Beču odradila novi trening u sklopu priprema za susret protiv Austrije koji igramo u četvrtak na Ernst Happel stadionu.

Bh. selekcija je u sjajnoj atmosferi večeras trenirala, te su naši momci pokazali da su spremni za novi okršaj protiv Austrije. Baš kao i sinoć trening je bio zatvorenog tipa, ali to ponovo nije spriječilo bh. navijače da se okupe ispred i koliko-toliko vide na djelu svoje junake.

Tokom treninga bh. navijači su iza ograde pratili šta se dešava, te su u nekoliko navrata skandirali imena Džeke i društva. Nakon što je trening završen većina reprezentativaca su odmah otišla u autobus, a jedan od rijetkih koji je izdvojio svoje vrijeme da se pozdravi s navijačima bio je Ervin Zukanović.

Bh. defanzivac je obradovao naše mlade navijače i osim autograma pristao je i na nekoliko fotografija. To je oduševio prisutne navijače koji su dali ogromni aplauz Zukanoviću koji se uputio prema autobusu u kojem je bio ostatak našeg tima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sutra će naši reprezentativci odraditi zvanični trening pred meč, a prije toga bit će održana i press konferencija. Naravno, informacije s lica mjesta donosi vam ekipa SportSport.ba koja je od jučer u glavnom gradu Austrije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi