Tako to rade Nijemci: Ibiševića dočekala poruka na perfektnom bosanskom!

Bh. napadač potpisao za Schalke 04

Tako to rade Nijemci: Ibiševića dočekala poruka na perfektnom bosanskom!

A. Čaušević

Vedad Ibišević je danas i zvanično postao novi fudbaler Schalkea 04 nakon što je sa klubom iz Gelzerkirhena potpisao jednogodišnji ugovor. 

Ibišević je u Schalke 04 stigao kao slobodan igrač. Iako je odavno ušao u jesen karijere još uvijek nije za staro gvožđe što je pokazao i igrajući za Herthu prošle sezone.

"Veoma sam motivisan i želim biti uspješan s ovim klubom. S mojim iskustvom i kvalitetom sigurno da mogu dati doprinos ovoj ekipi. Schalke je zaista sjajan klub i nisam morao dva puta razmišljati o ponudi. Sretan sam što sam došao", rekao je Ibišević po potpisu ugovora.

U međuvremenu Ibiševića je na društvenim mrežama Rudara dočekala poruka i to na perfketnom bosanskom jeziku.

"Dobro došao u Schalke, Vedo!", poručili su iz njemčakog kluba uz sticker zastave Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, ovaj 36-godišnji napadač u Njemačkoj igra skoro 15 godina. Bio je član Alemannia Aachena, Hoffenheima, Stuttgarta i Herthe.

Top Komentari

OR7
ma bravo kralju,nisi ti još za odbaciti......
10 0
Saimai1316
Znaci ja ovog covjeka ne poznajem licno,ali toliko mi je drag,toliko sam ponosan na jednog ovakvog covjeka iz nase zemlje to ne mogu opisati nikako,sretno Vedo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi