Tako to rade velikani: Casillasov sjajan oproštaj od Ronaldinha

Brazilac završio karijeru

Tako to rade velikani: Casillasov sjajan oproštaj od Ronaldinha

E. Čaušević

Brazilski čarobnjak Ronaldinho jučer je potvrdio da završava svoju igračku karijeru iako već dvije godine nije imao klub.

Mnogi su se nadali da će se Ronaldinho vratiti na teren jednog dana, no očito je da Brazilac više ne osjeća istu strast kao nekada. Iako je već više od dvije godine bio bez kluba nekako su se svi nadali da će ponovo zaigrati, no Ronaldinho je zvanično saopštio da je okačio kopačke o klin.

Mnogi sportisti širom svijeta odlučili su da se oglase na društvenim mrežama i na taj način da se oproste od posljednjeg fudbalskog čarobnjaka. Oglasio se i nekadašnji golman Real Madrida, Iker Casillas, koji je svojoj porukom oduševio sve.

"Zbog tebe sam bio prinuđen da patim kada bismo igrali protiv Barcelone. Ipak, kao ljubitelj fudbala uvijek sam uživao gledajući te kako igraš", poručio je legendarni španski golman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi