Talentovani igrač napustio Liverpool: Bobby Duncan stigao u Italiju na potpis
Duncan je stigao u Italiju kako bi završio transfer u Fiorentinu

Nakon samo godinu dana napušta Anfield

Talentovani igrač napustio Liverpool: Bobby Duncan stigao u Italiju na potpis

S. Pašalić

Igrač Liverpoola, Bobby Duncan stigao je u Italiju kako bi završio transfer u Fiorentinu, prenose britanski mediji.

Mladi igrač je prošlog ljeta stigao u Liverpool i potpisao ugovor na tri godine, a iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je za rezervni i mladi tim Redsa ukupno upisao 36 nastupa i postigao 25 golova.

Ipak, njegov agent je nedavno izašao u javnost sa šokantnim optužbama na račun Liverpoola i optužio je ovaj klub da je mentalno "uništio" 18-godišnjeg igrača.

Istaknuto je da igrač želi napustiti Anfield, a sada je to učinio i stigao je u Fiorentinu kako bi u transferu vrijednom 2 miliona eura potpisao na tri godine.

Liverpool je u ponedjeljak dao dozvolu Duncanu da može razgovarati o ličnim uvjetima sa predstavnicima italijanskog kluba i obaviti ljekarske preglede, te završiti transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi