Talentovani Mehić se pojavio na prozivci Budućnosti
Foto: FK Budućnost Banovići

Nada kluba

Talentovani Mehić se pojavio na prozivci Budućnosti

S. Grebović

Kao što smo već pisali, fudbaleri banovićke Budućnosti danas su održali prvi trening pred početak polusezone.

Treneri Igor Sliško, Nermin Garić, Elvis Čergić i Mirzet Šerbečić danas su mogli računati na sve igrače osim Daria Blagojevića i Semira Dedića koji su iz opravdanih razloga propustili današnji trening te na Anela Husića koji se oporavlja od povrede.

Na prozivci se pojavilo i jedno novo ime, a riječ je o mladom i talentovanom Samiru Mehiću.

Mladi veznjak je rođen 29. avgusta 2003. godine i nema sumnje da će dati sve od sebe ne bi li se nametnuo treneru i zaigrao u drugom dijelu sezone, što će biti dosta teško.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Prva liga Federacije BiH nastavlja se 7. i 8. marta, a Budućnost će u prvom kolu u novoj godini snage odmeriti sa Čapljinom na svom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi