25

Komentari (25)

COVID19
Zulfikar
Satrat cemo Kazahstan samo da znate…..
Barbarez9
Moze li informacija u vezi ove cure … ime I prezime…?
user1597698961
Pa ove litvanija dobila 1 2 hahahhh,nd znam samo kako su ukrajini dva remija
Sanska_Prangija
ne zelim da budem pesimista, pokusavam da budem objektivan, sto je veoma tesko kada igra moja repka, ali ljudi, jeste li pratili kazahstan zadnjih pola godine-godinu.. sudeci po komentarima zaista niste. upali smo u daleko najj.beniju grupu, mislim da se po X-evima to i vidi. kazahstan nije za podcjeniti, tvrda ekipa, bas kao i sve ostale u nasoj grupi. baraz je nazalost veoma daleko i bojim se da ne budemo zadnji u grupi. :(
Sanska_Prangija
sta ja rekoh. j.bt fudbal, gora sam budala sto pratim to njesra vise
Hele
Šanse 50 naprema 50? Ja bih prije rekao da su šanse 50 naprema 100. 50% imate šanse da pobijedite a 100% da izgubite
vence
primice petardu sutra Lazahstanci.. eto, zivi bili pa, vidjeli..
fukaraslana
Moj Kazastanac vi ne igrate protiv BiH vi igrate protiv Vice i menadzera . Ovo je prvi put da 90% Bosanaca navija da BiH izgubi od Kazastana
BogatiDijasporac
Onda tih 90% Bosanaca nije moj narod. Momci na terenu, momci tipa Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Hadziahmetovic, Krunic, Gazibegovic, Demirovic, zasluzuju nasu podrsku. Sram bilo svakog ko bude protiv Dijamanta i nasih Zmajeva jer oni nisu Vico, oni su ZMAJEVI.
Sole
Pravi Bosanac uvjek 100% i avim srcem navija za svoju Bosnu!!!
E.Car
@fukaraslana Ti si izrod, ni B od Bosanca ni H od Hercegovca!!! Volim je onakva kakva je, druge nemam.
Sanska_Prangija
hem fukara, hem ga spermom zasuli
Saimai1316
Bogami jarane nije tako,to je neka tvoja slobodna procjena u procentima ali totalno si fulao,,mozda par vas koji glumite malo vece patriote od nas svih drugih necete gledati utakmicu,a u osnovi i nemorate,onaj ko ima BiH u srcu bez obzira ko sjedi u savezu nikad nece navijazi da izgubi,,savez je prica za sebe,,ali BiH je jedna jedina i uvjek srcem uz njih
Malmi_Suomi
50% vi 50% Vico i menadžeri
King_Kenny
...dobra ova sto prevodi,rasturio bi je ko bugarsku skupstinu...inace snimak katastrofa nista se ne cuje,cime snimate vi ovo?
BogatiDijasporac
ANALognom kameru. Ne bez zeze, iz sHupka snimaju :)))
King_Kenny
...jbt koliko smo propali svaka šuša koja dodje ocekuje dobar rezultat protiv nas i nema ni malo respekta.
BogatiDijasporac
Jng brate, kad mogu uzeti Ukrajini i Finskoj bod, uvjereni su da mogu i nama :))) I ne cudi, u nasoj grupi se ocito igra na nerijesen rezultat.
forza_juve
I mi igramo antifudbal tako da šanse su vam malo porasle heheh
BogatiDijasporac
Reci to Mbappeu koji nijednom nije prosao Ahmedhodzica kako treba, ha ja. Mi smo jedini narod kojem je draze pljuvati po svom nego biti ponosan. Zato i jesmo qurcu, svi mi.
forza_juve
@BogatiDijasporac malo sarkazma nije loše kontaš druže. Nama paše da je svako favorit protiv nas, mi kada smo god bili favoriti zayebali smo stvar :)
user1611963159
Hahahaha dobar!
BogatiDijasporac
A znam, ybat nas :)))
BogatiDijasporac
Ovaj simpaticniji od Borata, eki 50-50. Pa ako budemo igrali stalozeno, disciplinski i borbeno kao protiv Francuske, dobicemo Kazahstan bez veceg napora.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.