"Tamo me nisu poštovali i molim vas da me kupite da se ne moram vraćati u taj klub"

Morata želi ostati u Atleticu

"Tamo me nisu poštovali i molim vas da me kupite da se ne moram vraćati u taj klub"

E. Čaušević

Španski napadač Alvaro Morata nada se da će Atletico Madrid ovog ljeta aktivirati opciju da otkupe njegov ugovor od Chelseaja.

Morata je stigao u Atletico početkom ove godine, a posudba mu važi do kraja naredne sezone. No, Morata već sada razmišlja o tome da Atletico otkupi njegov ugovor od Plavaca već ovog ljeta.

Međutim, Morati se jednostavno više ne vraća u Chelseaja jer se tamo nije osjećao baš najbolje. Španac je poručio da jednostavno ima osjećaj da ga nisu dovoljno poštovali dok je igrao u dresu londonskog kluba.

"Izgubio sam samopozdanje u Chelseaju. Bio sam veoma uznemiren jer su u Engleskoj imali pogrešno mišljenje o meni. Uhvatili su me nekako u najgorem trenutku. NIsam osjećao poštovanje od kluba i navijača", rekao je Morata i dodao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobro sam počeo, ali me je onda povreda leđa totalno poremetila. Koliko god govore da je loše bilo ipak sam dao 15 golova i osvojili smo FA Kup. Ipak, nisam otišao na Svjetsko prvenstvo jer nisam dovoljno igrao i to je za mene najveći poraz u životu".

"Sanjao sam da igram na Mundijalu još od malih nogu i kada sam otišao u Chelsea vjerovao sam da ću izboriti mjesto u reprezentaciji. Ipak, odlazak u Atletico je najbolja stvar koja mi se desila i nadam se da ću ostati ovdje. Nadam se da će otkupiti moj ugovor jer zaista želim da ostanem u Madridu. Molim vas, samo da se ne vraćam tamo".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Leo
Evo vam ga džaba.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi