Tarik Filipović još jednom dokazao da živi za NK Čelik

Vjerni navijač zeničkog kluba

Tarik Filipović još jednom dokazao da živi za NK Čelik

E. Čaušević

Naš poznati glumac i voditelj Tarik Filipović jedan je od velikih navijača zeničkog Čelika, a to je ponovo dokazao.

Tarik Filipović pored glume već godinama vodi kvizove na HRT-u, te je postao zaštitno lice što se tiče kvizova. Trenutno je fokusiran na kviz Potjera koji se emituje već nekoliko godina, a Tarik često iskoristi svaku priliku da spomene rodnu Zenicu i voljeni NK Čelik.

On je na svom zvaničnom Instagram profilu oduševio navijače zeničkog kluba objavom koja je dobila skoro hiljadu lajkova. Naime, on je na poklon dobio staru značku Čelika koju je pronašla Morana Zibar koja je inače "lovkinja" u kvizu Potjera.

Ona je na buvljaku pronašla staru značku Čelika i odlučila ju je kupiti i pokloniti Tariku. Njega je to itekako iznenadilo, a emotivnom porukom na Instagramu je izazvao odličnu reakciju navijača zeničkog kluba.

"Značka 'NK Čelik', a volim ga od šeste godine, dok je bio 'FK Čelik'... hvala mojoj lovkinji Morani Zibar koja nađe ovog blago na buvljaku i kupi ga za mene. Jedina ogromna ljubav koja nema ljudske obrise, crveno-crno srce je moje", napisao je Filipović iz objavu fotografije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Nemamo EdinA DzekU al imamo TarikA.....volim te ČELIK
0 9
VladaFBIH
Koliki je klub ovaj Celik ali steta sto ga politika dovede skoro do gasulhane
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi